Kaikkien merkkien korjaukset ja huollot

Korjaamopalvelut

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Määräaikaishuollot kaikille automerkeille

Huollamme kaikki automerkit ja teemme määräaikaishuollot autonvalmistajan ohjeita noudattaen ja aina alkuperäisiä osia vastaavilla varaosilla. Jos kilometrien tai ajan puolesta on tullut aika huoltaa auto, ota yhteyttä ja varaa aika niin hoidetaan asia kuntoon!

Huollamme myös moottoripyörät, mönkijät, mopoautot ja kaikenlaiset muut ajoneuvot.

JAKOHIHNAN VAIHDOT

Jakohihnan vaihdot kaikkiin automerkkeihin

Jakohihnan vaihto on yksi tärkeimpiä huoltotoimenpiteitä autoissa. Hihnan rikkoutuessa se aiheuttaa yleensä suurta tuhoa auton moottorille ja sen johdosta autoon tulee suuri ja kallis remontti. Jakohihnan vaihtoväli vaihtelee auton merkistä ja mallista riippuen. Vaihtovälin voit tarkistaa autosi huoltokirjasta. Vaihtamalla jakohihnan ajoissa säästyt isoilta vaurioilta autossasi, joten varaa aika ajoissa jakohihnan vaihtoon.

VAIHTEISTOJEN ÖLJYNVAIHTO

Vaihteistojen öljynvaihdot automaatti- ja manuaalivaihteistoihin

Tiesitkö, että myös vaihteisto tarvitsee öljynvaihtoa säännöllisin väliajoin toimiakseen moitteettomasti? Varsinkin uudehkoissa autoissa vaihteistot on hienoja ja tarkkoja systeemejä, joten öljynvaihto on tärkeä huolehtia, että vaihteisto toimisi jatkossakin ongelmitta. Varaa aika vaihteiston öljynvaihtoon täältä!

VIKAKOODIT

Vikakoodien luku ja nollaus

Nykyaikaiset autot pitävät sisällään niin paljon elektroniikkaa ja tietotekniikka, että vian etsintään paras työkalu on oikealaiset diagnostiikkavälineet. Vikakoodeja lukemalla saa useimmiten selville missä päin vika autossa sijaitsee ja näin helpottaa ongelman korjaamista. Myös jotkut viat saattavat "jäädä päälle" vaikka vika olisi korjaantunut, joten vikakoodien kuittaus on pakollista tehdä. Ota yhteyttä jos tarvitset vikakoodien lukua ja nollausta.

4-PYÖRÄSUUNTAUS

Nelipyöräsuuntauksen tarkistus ja säätö

Nykyaikaisella 4-pyöräsuuntauslaitteella mittaustyö sujuu nopeasti ja vaivattomasti 8 sensorin CCD-kameroihin perustuvalla pyöränsuuntauslaiteella. Tarkistamme pyörien suuntauksen ja tarvittaessa säädämme pyöräkulmat kuntoon. Ota yhteyttä ja varaa aika 4-pyöräsuuntaukseen

MO-SERVICE

Matias Ojaniemi
Kaskiontie 2
61400 YLISTARO

040 739 9331
matias.ojaniemi@mo-service.fi